 محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته در برنامه تلویزیونی "دیروز، امروز، فردا " اظهار داشت: از حدود 5 سال پیش آمریکاییها آماده درگیری با کشور ایران شدند؛ آنها میخواستند ابتدا از طریق بحث هستهای و درگیر کردن نظامی وارد شوند اما با آمدن اوباما مسیر جدیدی آغاز شد و از مذاکره گرفته تا اغتشاشات داخلی و تحریم اقتصادی جزء مجموعه جدیدی بود که آمریکاییها آن را پیگیری میکردند و یکی از مهمترین مسائلی که پیگیری میشد مسئله جنگ نرم با ایران بود.
وی در پاسخ به این مسئله که طراحان خارجی فتنه 88 چقدر توانستند خواستههای خود را در کشور پیاده کنند، گفت: معتقدم که غرب نتوانست از این حوادث بهرهبرداری موردنظر خود را ببرد ولی این نیز به این معنا نیست که آسیبی به کشور وارد نشد؛ غرب با تبلیغاتی که در عرض 7 ماه علیه ایران انجام داد چهره غیرواقعی از جمهوری اسلامی در افکار عمومی درست کرد گرچه در این بین اشتباهاتی نیز صورت گرفت اما این مسائل یکطرفه نبود چرا که 850 نفر از نیروهای بسیجی و امنیتی کشور زخمی و یا شهید شدند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جای سوال است که این تعداد را چه کسی زخمی و شهید کرده است؛ پس مشخص است که در 8 ماه فتنه یک زد و خورد جدی داشتیم و غرب وارد این ماجرا شده بود و میخواست اهداف خود را پیاده کند.
وی با بیان اینکه در فتنه 88 ما زخم برداشتیم اما پیروز از این میدان بیرون آمدیم تصریح کرد: ما توانستیم این فتنه را کنترل کنیم اما این پایان کار نیست و موج دوم که موج تحریمهای اقتصادی است اکنون علیه ایران درست شده است و فعالیتهایی را در آینده نیز غرب و آمریکا علیه کشور انجام خواهند داد.
رضایی با اشاره به این نکته که 9 دی و 22 بهمن 88 توانست آثار منفی 8 ماه فتنه را برطرف کند، خاطرنشان کرد: معتقدم که غربیها در این فتنه دست داشتهاند و آمریکاییها چنین طرحی را از قبل آماده کرده بودند حتی اگر در حوادث پس از انتخابات این طرح پیاده نمیشد در یک زمان دیگری این مسئله را پیاده میکردند؛ دلیل من نیز این است که بوش زمانی که میخواست به ایران حمله کند با یک معضل بزرگی درگیر بود و آن معضل این بود که نمیتوانست مانند عراق و افغانستان وارد ایران شود و بمباران و موشکبارانها نیز نیاز به نیروی پیاده داشت.
وی گفت: آمریکاییها قصد داشتند در بمباران و موشکباران ایران چند مرکز اساسی را بزنند و آب و برق و انرژی مردم به مدت چند ماه از بین برود تا این موضوع سبب شود که یک شورش داخلی در ایران صورت بگیرد و آن زمان با هدایت کردن این شورش داخلی در کنار بمباران هوایی خلأ حمله زمینی به ایران را حل کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: چند سال قبل از سال 88 به خاطر دارم که با آقای رشید بحثی داشتیم که آمریکا نمیتواند مانند عراق و افغانستان به ایران حمله کند و باید حرکت زمینی را در یک جا جبران کند لذا به این نتیجه رسیده بودیم که اینها طرحی را برای داخل کشور دارند و این طرح نیز از طریق ابزار نرم هدایت میشود بنابراین یک طرح براندازی نرم همزمان با بمباران نقاط اقتصادی ایران داشتند و این طرح آماده بود تا به محض اینکه اتفاقات سال 88 رخ داد و آمریکاییها این طرح را کلید زدند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه 9 دی یک شور و هیجان زائدالوصفی در بین مردم وجود داشت، گفت: در 9 دی شعار ولایت، انسجام، وحدت و برادری مردم و حضور پرشور آنها مانند یک آب زلالی بود که حوادث 8 ماه گذشته را شست و شو داد و در 22 بهمن نیز این حضور مردم به اوج خود رسید و یک تودهنی محکمی به آمریکاییها بود؛ البته معتقدم که باید برخورد قانونی با فتنهگران صورت گیرد چرا که اگر ما برخورد قانونی با آنها نداشته باشیم این مسئله تبدیل به یک رویه در آینده میشود و دیگران میتوانند از این موضوع سوء استفاده کرده و پایههای قانون و حکومت را متزلزل کنند.
رضایی با بیان اینکه امسال در شرایطی به استقبال 22 بهمن میرویم که موج بیداری اسلامی در منطقه و خاورمیانه حاکم شده است، تصریح کرد: این موج جدید بیداری اسلامی بسیار مهم و تعیین کننده است و ظاهر کار این است که این حرکت از تونس شروع شده و اکنون به مصر آمده و تمام سران کشورهای اسلامی را در یک حالت دغدغه قرار داده است به طوری که برخی از کشورها پیشاپیش دارند در بین مردم پول تقسیم میکنند تا بتوانند برخی از این شکافها را حل و فصل کنند.
وی اضافه کرد: اما این مسئله بسیار عمیقتر از نابرابریهای اقتصادی است؛ مصر نقطه بسیار مهمی است و بزرگترین کشور عربی و محور اتحادیه عرب است همچنین این کشور بزرگترین همسایه فلسطین است یعنی مرزهای مصر با فلسطین و سابقه تاریخی این کشور با مسئله فلسطین فوقالعاده مهم است لذا اکنون غرب دیگر نگرانی ندارد که انقلاب مصر رخ ندهد بلکه نگرانی غرب این است که این مسئله وارد فلسطین شود و اسرائیل از بین برود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اکنون پیروزی مردم مصر با محو اسرائیل و دفن آن گره خورده است، گفت: این حوادث اکنون منطقهای است اما میتواند به یک حوادث بینالمللی تبدیل شود کما اینکه رئیس ناتو نیز اعلام کرده که ما با یک حادثه جدید بینالمللی مواجه هستیم لذا حدس میزنم اکنون ارتش آمریکا آماده است که در صحرای سینا نیرو پیاده کند چرا که اگر حادثه غیرقابل انتظاری در مصر شکل گیرد این حادثه میتواند از طریق صحرای سینا به غزه منتقل و از غزه نیز به بیتالمقدس کشیده شود.
رضایی اضافه کرد: نیروهای ناتو اکنون به دنبال بهانهای هستند تا به صحرای سینا بروند و توجیه آنها نیز این است که کانال سوئز در حال بسته شدن است و راه تجارت بینالمللی سد میشود؛ لذا حدس میزنم ارتش ناتو آمادگی دارد که اگر انقلاب مصر از یک حدی بیشتر شد بیاید و بین انقلاب مصر و غزه و فلسطین حایل شوند.
وی ادامه داد: اینکه اکنون آمریکا میگوید در مصر باید انتقال منظم قدرت صورت گیرد یعنی آنها تلاش میکنند تا انقلاب مصر را در یک کانال هدایت شده بیندازند البته اسرائیل و برخی کشورهای عربی مخالف نظر اروپا و آمریکا هستند چرا که اروپا و آمریکا معتقدند که مبارک باید برود ولی اسرائیل و برخی کشورهای عربی میگویند به هر قیمتی که شده مبارک باید حفظ شود و این نشان میدهد که آنها به یک درگیری درونی دچار شدهاند.
رضایی اضافه کرد: طرح اروپا و آمریکا این است که مبارک آرام، آرام کنار بکشد و سپس آنها بتوانند نیرویی جایگزین او را کنترل کنند درست شبیه آنچه که میخواستند برای انقلاب ایران درست کنند به طوری که در دی ماه 57 که تهرانی رئیس شورای سلطنت شده بود تقاضا کرد تا به پاریس برود و امام(ره) را ببیند و ایشان فرمودند که تا شما از شورای سلطنت استعفا ندهید من شما را قبول نمیکنم در آن زمان نیز پیامی از اعضاء شورای انقلاب ایران برای امام(ره) آمد که گفته بودند شما شورای سلطنت را بپذیرید در غیر این صورت کودتا میشود و کشتار زیادی به راه میافتد اما(ره) امام فرمودند که نظام سلطنتی باید از بین برود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اکنون مسئله این است که آیا مبارک باید برود و یا نظام سیاسی مصر نیز همراه او باید از صحنه خارج شود، گفت: اسرائیل و برخی کشورها میگویند مبارک به هیچ عنوان نباید برود اما آمریکاییها معتقدند نظام سیاسی مصر باید بماند و فقط مبارک کنار برود که البته این را هم به خاطر مسئله حزب بعث عراق میگویند چرا که عدهای در آن زمان به بوش گفته بودند که صدام را بردارد ولی حزب بعث را نگه دارد و اکنون تحلیل میکنند که بوش اشتباه کرد و باید صدام را میبرد و حزب بعث را نگه میداشت چرا که اکنون جانشین حزب بعث کسی شده که طرفدار انقلاب اسلامی ایران است.
رضایی ادامه داد: نگرانی آمریکا و غرب این است که اگر نظام سیاسی مصر از بین برود میوهای که در آنجا از این درخت به ثمر میرسد با انقلاب ایران گره خورده و آن وقت تحولی اساسی در مدت کوتاهی در کل جهان اسلام شکل میگیرد و نقشه روابط بینالملل و جهان عوض میشود.
وی با تاکید بر اینکه من تغییر و تحولات را بسیار جدی میدانم، گفت: جهتگیری مقام معظم رهبری در نماز جمعه بسیار هوشمندانه بود و سیاسیون ایران نباید این فرصت طلایی را از دست بدهند و لازم است نخبگان مسیر رهبری را جدی گرفته و در مسیر فرمایشات ایران که بسیار حکیمانه بود حرکت کنند و دچار حالت انفعالی نشوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اکنون باید راه را عاقلانه در پیش بگیریم، تصریح کرد: ملت مصر تاکنون مسیر درستی را طی کرده است البته اکنون فقط به دنبال دموکراسی هستند و میخواهند یک انقلاب مردمی را با دموکراسی شکل بدهند و جمهوری اسلامی ایران نیز در فلسطین خواهان دموکراسی است چرا که رهبر انقلاب از مدتها پیش اعلام کردهاند که در فلسطین باید از طریق دموکراسی قانون جدیدی نوشته شود و مردم فلسطین نظام خود را تعیین کنند. البته باید گفت که این دموکراسیها دیگر در اختیار آمریکاییها نخواهد بود و منافع آمریکا را تهدید میکند.
رضایی با بیان اینکه این موج بیداری اسلامی سراسر جهان را خواهد گرفت و سپس اردن و یمن در معرض این موج قرار میگیرند، گفت: مطمئناً پس از مدتی این موج به سمت اندونزی پیش میرود چرا که این کشور اکنون استعداد مناسبی دارد که وارد این موج بعد از آفریقا شود و پیشبینی میکنم که در 20 سال آینده سراسر جهان اسلام به یک بیداری کامل اسلامی و اتحاد اسلامی میرسد و ما شاهد شکلگیری قدرت بزرگ اسلام بین قدرتهای بینالمللی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه اگر انقلاب اسلامی مصر پیروز شود این انقلاب نیز در فلسطین که محل درگیری اسلام و غرب خواهد بود، پیروز میشود، تصریح کرد: غرب پس از آن به سمت کنار رفتن حرکت میکند و به ناچار میپذیرد که قدرت اسلام باید نقشی در جهان ایفا کند.
رضایی با اشاره به اینکه ملت ایران اکنون مسیر درستی را در پیش گرفته است، گفت: ما برای 20 سال آینده چشمانداز ایران 1404 را ترسیم کردهایم که البته دشمنان موانعی را بر سر راه ایران درست خواهند کرد اما باید دست به دست هم دهیم و با همکاری و وحدت این مسیر را سرعت و شتاب بیشتری بخشیم؛ اکنون کار بزرگ هدفمند کردن یارانهها در حال اجراست و من نیز با وجود اینکه منتقد دولت هستم اما در این زمینه از احمدینژاد تقدیر میکنم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بسیاری میگفتند هدفمند کردن یارانهها تورم کشور را به بالای 50 درصد میرساند من نمیخواهم آمار دولت را تائید کنم اما بر طبق این آمار که میگویند تورم 11 درصد است مطمئنا به 45 درصد نرسیده است و این نشان میدهد که ما میتوانیم کارهای بزرگی انجام دهیم اما باید همکاری کنیم و اگر نسبت به دولت نیز انتقاداتی داریم باید بر روی نقاط مشترک کار کرده تا انتقادات جنبه سازنده به خود گیرد لذا برداشت من این است که نباید کوتاه بیاییم و اعتماد به نفس خود را از دست بدهیم.
وی گفت: باید با قدرت این مسیر را که رهبر انقلاب در جلوی آن قرار گرفتهاند ادامه داده و پشت سر ایشان حرکت کنیم.
رضایی با بیان اینکه اکنون برخی از یاران انقلاب تماشاچی شدهاند گفت: امروز روز بیتفاوتی و گلهگذاری نیست و باید پشت سر رهبری حرکت کنیم چرا که من مسیر رهبری را درست میبینم و معتقدم باید پشت سر ایشان به جلو برویم البته گلهای نیز از برخی آقایان از جمله هاشمی دارم چرا که وی میتواند کمک بزرگی به مسئولان کشور و رهبر انقلاب انجام دهد؛ امروز روز تماشاچی بودن نیست.
وی اضافه کرد: اگر به تحولات جهان اسلام نگاه کنیم و مقاومت آمریکا و غرب را در مقابل انقلاب و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی را ببینی نمیتوانی تماشاچی باشی.
رضایی در پایان تاکید کرد: امیدوارم حادثه شمال آفریقا همان رایحهای از ظهور حضرت ولی عصر (عج) باشد که انشاءالله ایشان با پرچم امام حسین آمده و جهان اسلام را از دست استکبار نجات میدهد و امیدوارم سی و سومین جشن پیروزی انقلاب پیروزی مجدد ملت ایران باشد. |